Vepřovou kýtu očistíme, nakrájíme na tenké plátky a potom na nudličky. Maso vložíme do větší mísy, mírně osolíme, promícháme s bílky, špetkou sušeného zázvoru a necháme odležet.
Mezitím si připravíme ostatní ingredience. Naložené bambusové klíčky necháme okapat a sušené stříbrné hřiby (rosolovka stříbrná) necháme asi ve 200 ml vody nabobtnat, pak je nakrájíme na kousíčky. Oloupanou červenou cibuli podélně překrojíme a nakrájíme na silnější plátky. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na kolečka. Stroužky česneku nakrájíme na tenké plátky.
Připravíme si zálivku. Víno promícháme s pískavicí, rybí omáčkou, omáčkou Tamari a solamylem.
Vepřové nudličky obalíme v solamylu a opečeme zprudka na oleji tak, aby každý kousek masa byl dobře orestován dorůžova. Pak snížíme teplotu a vmícháme obě cibule a česnek. Asi po 2 minutách opékání a míchání přidáme stříbrné hřiby a okapané klíčky, vše podlijeme zálivkou a podle potřeby přilijeme malé množství vývaru. Masovou směs podle potřeby dochutíme, povaříme asi 1 minutu a odstavíme z tepla.
Vepřové nudličky se stříbrnými hřiby rozdělíme na porce a podáváme s jasmínovou rýží.