Vepřové na česneku se žampiony

35 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1915x
Recept na chutné plátky vepřové krkovice s vůní česneku a hub, které zaručeně zachutnají každému.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Vepřovou krkovici nakrájíme na 4 plátky. Maso opláchneme studenou vodou, osušíme a jemně naklepeme. Plátky masa potřeme hořčicí, osolíme a opepříme. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky.

Na oleji opražíme česnek a přidáme žampiony, které prudce osmažíme. Žampiony podlijeme vínem, které necháme vyprchat. Přidáme plátky masa, osmažíme z obou stran, potom podlijeme vývarem, přikryjeme a pomalu dusíme s přiléváním vývaru do změknutí.

Vepřové na česneku se žampiony podáváme k hlavnímu chodu s oblíbenou přílohou.

Samman autor receptu:

Vepřové na česneku se žampiony

Počet přidaných receptů: 879

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,7
skvělý recept
17 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Vepřové na česneku se žampiony

Recept se nachází v 68 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7608 receptů
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3313 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vepřové na česneku se žampiony

Přidat příspěvek k receptu Vepřové na česneku se žampiony
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept