Vepřové na bylinkách s pyré s česnekem

hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 1184x
Recept na chutný steak z vepřového masa podávaný s bramborovo-česnekovým pyré.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Nejprve si dáme vařit brambory na bramborovou kaši. Najemno nakrájenou cibuli orestujeme dorůžova na olivovém oleji, přidáme 3 rozdrcené stroužky česneku, lehce zaprášíme moukou, orestujeme a přilijeme Alpro Cuisine a Alpro Original. Vzniklou omáčku důkladně provaříme, dochutíme solí a pepřem a přidáme hrubozrnnou hořčici.

Zbylé stroužky česneku v malém rendlíčku zalijeme olejem a na mírném plameni necháme lehce probublávat, dokud se nám česnek neuvaří a nezesládne. Olej slijeme a stroužky česneku vmícháme do bramborové kaše připravené z uvařených brambor.

Steaky z vepřového (1 steak asi 150 g) osolíme, obalíme v nasekaných bylinkách, opepříme a zprudka opečeme na rozpálené pánvi ze všech stran. Následně necháme dojít v troubě předehřáté na 200 °C přibližně 10 minut.

Vepřové na bylinkách servírujeme společně s bramborovo-česnekovým pyré a omáčkou.

Alpro Partnerem receptu je Alpro

Alpro Soya autor receptu:

Vepřové na bylinkách s pyré s česnekem

Počet přidaných receptů: 10

Ingredience

Vaše cena 3549 běžně 5460 Kč sleva 35 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
5
skvělý recept
4 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Vepřové na bylinkách s pyré s česnekem

Recept se nachází v 27 kuchařkách
Alpro menu: vaříme se sójou
Alpro Soya
Alpro menu: vaříme se sójou 10 receptů
alča
Babča ALČA 1186 receptů
VREGULI
JÍDLA Z VEPŘOVÉHO MASA 250 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vepřové na bylinkách s pyré s česnekem

Přidat příspěvek k receptu Vepřové na bylinkách s pyré s česnekem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept