Vepřové medvědí tlapy

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 7111x
Recept na medvědí tlapy - plněné kapsy vepřového masa.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Větší vepřové plátky naklepeme, osolíme a posypeme pepřem podle chuti. Cibuli oloupeme a nakrájíme na slabší půlkolečka, česnek nasekáme na malé kousky. Hermelín nakrájíme na proužky, podle potřeby je ještě přepůlíme.

Na každý vepřový plátek doprostřed položíme po plátku eidamu, na něj pár koleček paprikového salámu, par půlkoleček cibule, trochu česneku, několik plátků hermelínu a opět pár koleček paprikového salámu. Plátky masa opatrně přeložíme napůl a párátkem spojíme, strany postupně také spojíme párátky. Takto připravené medvědí tlapy trochu posypeme grilovacím kořením a zabalíme do alobalu.

Medvědí tlapy dáme péct do trouby (možno i na grilu ) cca 35 minut. Občas je při pečení otočíme. Po vyjmutí a otvírání alobalu si dáme pozor na případnou páru.

Vepřové medvědí tlapy podáváme s bramborem vařeným nebo opečeným.

autor receptu:

Vepřové medvědí tlapy

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,3
skvělý recept
12 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Vepřové medvědí tlapy

Recept se nachází v 160 kuchařkách
KDI
VARENIE 8304 receptů
chrobakova.d
BABIČČINA 924 receptů
Jozar
Vepřové 1223 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vepřové medvědí tlapy

Přidat příspěvek k receptu Vepřové medvědí tlapy
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept