Medailonky z vepřové panenky a malými bramboráčky s příchutí bazalky výborně doplňuje bílé sterilované zelí s červenou cibulí.
800 g | vepřová panenská svíčková |
těstíčko | |
---|---|
4 stroužky | česnek |
2 ks | vejce |
800 g | brambory |
4-5 lžic | hladká mouka |
podle potřeby | |
olej | |
sádlo | |
podle chuti | |
sůl | |
bazalka | |
mletý černý pepř | |
příloha | |
1 ks | červená cibule |
0.5 sklenice | bílé sterilované zelí |
Inspirace na celý týden: Rychlé recepty z nových brambor, zeleniny a bylinek
Nové brambory jsou samy o sobě tak chutné, že si s nimi nemusíme dávat téměř žádnou práci. Stačí je uvařit nebo upéct ve slupce a servírovat s mlékem a kouskem másla. Ale i tak se může hodit pár receptů, které zpříjemní a oživí jarní jídelníček.
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena