Vepřové maso s brokolicí a rýží

30 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1622x
Vyzkoušejte recept z vepřového a zeleniny, který dobře chutná s uvařenou rýží.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Vepřové maso nakrájíme na nudličky, oloupanou cibuli nasekáme nadrobno, brokolici omyjeme, zbavíme tvrdých částí a rozdělíme na jednotlivé růžičky.

Na pánvi rozehřejeme rostlinný olej a necháme na něm zesklovatět cibuli.

Na druhé pánvi rozehřejeme sezamový olej, na kterém zprudka opečeme maso. Osolíme a opepříme.

Mezitím podle návodu na obalu uvaříme rýži.

Brokolici uvaříme zvlášť v osolené vodě téměř doměkka.

Obsah první a druhé pánve smícháme dohromady, zalijeme vývarem a dusíme 20 minut. Přimícháme uvařenou brokolici.

Vepřové maso s brokolicí podáváme s uvařenou rýží. Každou porci před podáváním posypeme sezamovými semínky.

autor receptu:

Vepřové maso s brokolicí a rýží

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

na porce
Vaše cena 4990 běžně 11980 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Vepřové maso s brokolicí a rýží

Recept se nachází v 24 kuchařkách
KDI
VARENIE 8305 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7608 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vepřové maso s brokolicí a rýží

Přidat příspěvek k receptu Vepřové maso s brokolicí a rýží
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept