Vepřové maso s brokolicí a rýží

30 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1569x
Vyzkoušejte recept z vepřového a zeleniny, který dobře chutná s uvařenou rýží.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Vepřové maso nakrájíme na nudličky, oloupanou cibuli nasekáme nadrobno, brokolici omyjeme, zbavíme tvrdých částí a rozdělíme na jednotlivé růžičky.

Na pánvi rozehřejeme rostlinný olej a necháme na něm zesklovatět cibuli.

Na druhé pánvi rozehřejeme sezamový olej, na kterém zprudka opečeme maso. Osolíme a opepříme.

Mezitím podle návodu na obalu uvaříme rýži.

Brokolici uvaříme zvlášť v osolené vodě téměř doměkka.

Obsah první a druhé pánve smícháme dohromady, zalijeme vývarem a dusíme 20 minut. Přimícháme uvařenou brokolici.

Vepřové maso s brokolicí podáváme s uvařenou rýží. Každou porci před podáváním posypeme sezamovými semínky.

autor receptu:

Vepřové maso s brokolicí a rýží

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Vepřové maso s brokolicí a rýží

Recept se nachází v 24 kuchařkách
KDI
VARENIE 8304 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7504 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vepřové maso s brokolicí a rýží

Přidat příspěvek k receptu Vepřové maso s brokolicí a rýží
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept