Vepřové kotlety s opečeným bramborem

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 627x
Pečené vepřové kotlety s bramborem s vůní česneku a bylinek. Recept s jednoduchou přípravou.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Rozmarýn s tymiánem opereme a prsty rozdělíme. Větší brambory oloupeme a nakrájíme na menší kousky, které vhodíme už do vroucí osolené vody na 7 minut.

Kotlety opláchneme a osušíme. Připravené kotlety naklepeme, osolíme a opepříme.

Do pekáčku vložíme kotlety s napůl uvařenými brambory (bez vody). Vše přikryjeme bylinkami, stroužky česneku a podlijeme suchým vínem.

Pekáček vložíme do trouby, kterou už máme předehřátou na 200 °C .Pečeme asi 20 - 30 minut, záleží na troubě a velikosti masa. Občas brambory promícháme a maso obrátíme.

Vepřové kotlety s opečeným bramborem podáváme k hlavnímu chodu.

Samman autor receptu:

Vepřové kotlety s opečeným bramborem

Počet přidaných receptů: 868

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,3
skvělý recept
12 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Vepřové kotlety s opečeným bramborem

Recept se nachází v 28 kuchařkách
Jozar
Vepřové 1223 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vepřové kotlety s opečeným bramborem

Přidat příspěvek k receptu Vepřové kotlety s opečeným bramborem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept