Recept německého původu, který potěší chuťové buňky každého milovníka vepřového masa.
1 ks | cibule |
200 ml | smetana |
2 ks | jablko |
2 lžíce | sádlo |
0.5 lžičky | pepř |
1 dl | bílé víno |
2 lžíce | hladká mouka |
10 dkg | anglická slanina |
80 dkg | vepřová kýta |
1 lžička | česneková pasta |
4 lžíce | mražená kořenová zelenina |
podle chuti | |
---|---|
cukr | |
sůl | |
citronová šťáva | |
podle potřeby | |
horká voda |
autor Jiří Kropáček
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena