Vepřová panenka na cibuli s omáčkou

25 min | hlavní chod | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 83067x
Jednoduše připravená vepřová panenka s výbornou smetanovo-sýrovou omáčkou.
Komentáře receptu 18
Uvařil jsem to (Recept vařilo 26 lidí)


Postup přípravy receptu

Panenku lehce naklepeme, osolíme, opepříme a rychle zprudka opečeme. Panenku vyndáme stranou.

Do omastku dáme na kolečka nakrájenou cibuli - čím více, tím lépe. Na opečenou cibuli vrátíme maso, lehce podusíme, zalijeme smetanou, zahustíme strouhaným sýrem a nakonec okořeníme bazalkou. Bazalku použijeme nejlépe čerstvou, možno i sušenou.

Vepřovou panenku servírujeme s těstovinami nebo bramborovými noky.

autor receptu:

Vepřová panenka na cibuli s omáčkou

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porcí
Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Vepřová panenka na cibuli s omáčkou

Recept se nachází v 157 kuchařkách
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2627 receptů
KDI
VARENIE 8304 receptů
Jozar
Vepřové 1223 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vepřová panenka na cibuli s omáčkou

Celkový počet komentářů u receptu: 18
Celkový počet komentářů: 18
Nalezeno receptů: 18
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Vepřová panenka na cibuli s omáčkou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept