Vepřová jehla na grilu

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1180x
Rychlý, jednoduchý a chutný pokrm z vepřového. Recept na gril.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Slaninu v celku nakrájíme na silné plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na silná kolečka.

Na delší grilovací jehly napichujeme střídavě maso, cibuli a slaninu, opakujeme do naplnění všech jehel. Pak podle chuti osolíme, opepříme, popřípadě zakapeme olejem, ale není třeba, slanina jej nahradí.

Vepřové jehly grilujeme na dobře rozpáleném grilu ze všech stran.

Vepřové jehly na grilu podáváme se zeleninovou oblohou a bylinkovým dresinkem.

konvalinka autor receptu:

Vepřová jehla na grilu

Počet přidaných receptů: 546

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,5
dobrý recept
8 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Vepřová jehla na grilu

Recept se nachází v 46 kuchařkách
alča
Babča ALČA 1186 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4000 receptů
zjirousek
Maso -vepřová kýta 248 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vepřová jehla na grilu

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • Vylepšení P-O-B 05.08.2013 11:48:35

    Taková jehla je dobrá, ale trochu suchar, stačí pár minut navíc a bez omáčky se neobejdete...

    My grilujeme naložené maso min. den v marinádě (dle chuti, ale marináda by měla být tekutější = olej) a pak přidávám mimo masa, cibule a slaniny taky papriku a žampiony (nejlíp celé hlavy) ikdyž mírně přepečete, žampion vrátí šťavnatost aspoň na talíři ;-)

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Vepřová jehla na grilu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept