Vepřová játra v kokosové marinádě. Podáváme s rýží.
2 stroužky | česnek |
1 ks | vejce |
solamyl | |
2 ks | cibule |
kečup | |
sójová omáčka | |
kari koření | |
500 g | vepřová játra |
20 g | kokosová moučka |
Připravená, očištěná a omytá vepřová játra nakrájíme na tenké plátky. V misce připravíme marinádu: rozšleháme vejce, sojovou omáčku, kokosovou moučku, kari koření a solamyl. V této marinádě obalíme plátky jater a necháme odležet asi 15 minut.
Uleželá játra zprudka orestujeme na rozpáleném oleji v pánvi wok, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, plátky česneku a ještě trochu kečupu. Necháme provařit.
Podáváme s rýží a například s okurkovým salátem.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena