Vepřenky

20 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 142555x
Výtečné vepřové placičky s hořčicí a cibulí.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Cibule očistíme a nasekáme najemno. Housky namočíme a vymačkáme.

Maso dohromady s vymačkanými houskami dobře umeleme, osolíme, opepříme, přidáme papriku a důkladně promícháme. Z hmoty tvoříme placičky, které na rozpáleném oleji smažíme z obou stran.

Hotové položíme na ubrousek, odsajeme přebytečný tuk, potřeme hořčicí a posypeme cibulí. Podáváme s chlebem.

autor receptu:

Vepřenky

Počet přidaných receptů: 304

Ingredience

Kuchařky obsahující recept Vepřenky

Recept se nachází v 49 kuchařkách
rkunesova
Vláďovo kuchařka 1180 receptů
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 5069 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vepřenky

Celkový počet komentářů u receptu: 2
Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Vepřenky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept