Vegetariánský zeleninový nákyp

1 h 15 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 5888x
Namixovaná zelenina ze zahrádky. Recept na vegetariánskou pochoutku.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Cuketu a brambory oloupeme, mrkev oškrábeme a všechno nastrouháme na jemném struhadle tak, abychom získali požadované množství. Z brambor a cukety vymačkáme přebytečnou vodu. Oloupanou cibuli nakrájíme na drobné kostičky a osmahneme na oleji dozlatova. Vše společně promícháme. Přidáme rozšlehané vejce, strouhaný sýr, smetanu, medvědí česnek, pepř a vegetu. Podle potřeby zahustíme trochou polohrubé mouky. Opět dobře promícháme, nejlépe to jde rukama.

Obsah vsypeme do vymazaného pekáčku, povrch zarovnáme a dáme péct do trouby vyhřáté na 175 °C. Pečeme zhruba 35 - 45 minut podle typu trouby.

Před podáváním necháme zeleninový nákyp trochu zchladnout. Podáváme s bramborovou kaší a omáčkami či dresinky. Vegetariánský zeleninový nákyp je dobrý i studený jako chuťovka.

Michy autor receptu:

Vegetariánský zeleninový nákyp

Počet přidaných receptů: 2841

Ingredience

na porce
Vaše cena 3549 běžně 5460 Kč sleva 35 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,4
skvělý recept
20 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Vegetariánský zeleninový nákyp

Recept se nachází v 44 kuchařkách
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 3716 receptů
smarcelak
Zeleninové pokrmy 285 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vegetariánský zeleninový nákyp

Přidat příspěvek k receptu Vegetariánský zeleninový nákyp
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept