Variace na vepřový džuveč

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1263x
Výborný recept na hlavní jídlo.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Očištěnou a nakrájenou cibuli osmažíme na sádle dozlatova. Přidáme na malé kostky nakrájené maso (nejlépe plec) a orestujeme.

Orestované maso osolíme, okořeníme a dusíme nejprve ve vlastní šťávě. Pak podlijeme vývarem nebo vodou a dusíme doměkka. Když je maso poloměkké, přidáme nakrájené papriky a rajčata, protlak, utřený česnek a propranou rýži. Vše dobře promícháme. Podle potřeby přidáme vodu a zvolna dusíme doměkka.

Variaci na vepřový džuveč sypeme sekaným koprem nebo petrželkou. Variaci na vepřový džuveč podáváme teplou.

lumik autor receptu:

Variace na vepřový džuveč

Počet přidaných receptů: 257

Ingredience

na porce
Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Variace na vepřový džuveč

Recept se nachází v 21 kuchařkách
lumíkova kuchařka
lumik
lumíkova kuchařka 362 receptů
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3312 receptů
Katika
Katika 1287 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Variace na vepřový džuveč

Přidat příspěvek k receptu Variace na vepřový džuveč
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept