Vajíčkový salát

20 min | salát | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 163660x


Postup přípravy receptu

Vejce uvaříme 8- 10 minut natvrdo. Pak je ihned zchladíme a oloupeme. Vejce nakrájíme nahrubo a necháme pořádně vychladnout.

Cibuli oloupeme, nasekáme najemno a vmícháme k vajíčkům.

Osolíme, opepříme a spojíme majonézou. Na závěr odlehčíme lžící jogurtu.

Podáváme chlazené, nejlépe s rajčaty a vekou.

autor receptu:

Vajíčkový salát

Počet přidaných receptů: 1415

Ingredience

3,3
dobrý recept
103 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Vajíčkový salát

Recept se nachází v 67 kuchařkách
KDI
VARENIE_2 4248 receptů
Aduš
chuťovky 85 receptů
smidtova
saláty 13 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vajíčkový salát

Přidat příspěvek k receptu Vajíčkový salát
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept