Tvarůžková pomazánka s lučinou

15 min | pomazánka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 62114x
Jednoduchá pomazánka z tvarůžků, lučiny a másla.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Máslo necháme změknout. Tvarůžky nastrouháme nahrubo.

Změklé máslo utřeme se sardelovou pastou a pomazánkovým máslem. Vmícháme tvarůžky, jogurt a sladkou papriku. Podle chuti ještě osolíme, případně opepříme.

Tvarůžkovou pomazánku s lučinou důkladně promícháme a necháme vychladit. Tvarůžkovou pomazánku mažeme na čerstvé pečivo a podáváme s čerstvou zeleninou.

Vilienka autor receptu:

Tvarůžková pomazánka s lučinou

Počet přidaných receptů: 1275

Ingredience

na porce
Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Tvarůžková pomazánka s lučinou

Recept se nachází v 73 kuchařkách
smarcelak
Pomazánky 292 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 6001 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Tvarůžková pomazánka s lučinou

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • v poměru uvedeném v receptu je pomazánka příliš slaná :-(, stačí jedna lžíce sardelky....možná i půl

    jinak je dobrá

    doporučuji také přidat lžičku francouzské hořčice, dá pomazánce další rozměr

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Tvarůžková pomazánka s lučinou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept