Tvarůžková pomazánka Delikates

20 min | pomazánka | česká kuchyně | recept zobrazen: 1871x
Jednoduchý recept na dobrou pomazánku s vitamíny a česnekem na imunitu.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Vejce uvaříme, necháme vychladit a oloupeme. Kapii, ředkvičky, uvařené vejce a tvarůžky nasekáme nadrobno a česnek utřeme.

Do misky dáme změklé máslo, žervé, pomazánkové máslo a rozmixujeme. Přidáme nasekané ředkvičky, kapii, uvařené vejce, tvarůžky, utřený česnek, sůl, pepř a důkladně promícháme.

Tvarůžkovou pomazánku Delikates je nejlepší nechat uležet, ale to se u nás nedaří. Pomazánku podáváme na plátcích veky a jiném pečivu podle chuti.

Zuzka V. autor receptu:

Tvarůžková pomazánka Delikates

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,2
dobrý recept
7 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Tvarůžková pomazánka Delikates

Recept se nachází v 23 kuchařkách
Zuzka
Zuzka V.
Zuzka 4 recepty
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2 3325 receptů
zjirousek
Pomazánky 502 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Tvarůžková pomazánka Delikates

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • Tvarůžková pomazánka Delikates Zuzka V 18.01.2016 08:02:18

    Pro upřesnění: Té kapie je 1/3 a zapoměla jsem v ingrediencích uvést jarní cibulku.Ta dodá taktéž výbornou chuť a spoustu vitamínů.

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Tvarůžková pomazánka Delikates
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept