Tvarohový štrůdl

1 h 15 min | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 82891x
K nedělní odpolední kávě neodmyslitelně patří něco sladkého na zub. Zkusme třeba tuto tvarohovou mlsku.
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

Ingredience na těsto smícháme dohromady a vypracujeme hladkou hmotu. Tu zvrchu zlehka potřeme olejem a dáme odpočinout.

Mezitím si připravíme tvarohovou náplň. Máslo necháme změknout, vmícháme do tvarohu a postupně přidáváme ostatní ingredience.

Těsto si rozdělíme na dvě části a každou zvlášť vyválíme na plát o síle asi 3 mm. Těsto potíráme tvarohovou náplní, zavineme a opatrně přeneseme na plech vyložený pečícím papírem. Povrch těsta potřeme rozšlehaným vejcem.

Závin s tvarohem pečeme při 175 °C asi 60 minut.

autor receptu:

Tvarohový štrůdl

Počet přidaných receptů: 87

Ingredience

Vaše cena 690 běžně 8700 Kč sleva 92 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Tvarohový štrůdl

Recept se nachází v 55 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
zdegross
staré recepty 3816 receptů
Sladkosti  Krnovské tety
veraricna
Sladkosti Krnovské tety 4778 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Tvarohový štrůdl

Celkový počet komentářů u receptu: 2
Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Tvarohový štrůdl
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept