Tvarohový krém s jahodami

30 min | dezert | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 10583x
Tvaroh se smetanou a jahodami je skvělý a rychlý nepečený moučník.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Elektrickým šlehačem vyšleháme tvaroh se smetanou a cukrem do hladkého krému.

Na dno misky dáme piškoty, na ně jahody i se šťávou a poté krém. Můžeme posypat plátky mandlí a posypat nastrouhanou čokoládou.

Tvarohový krém s jahodami dáme před podáváním uležet minimálně na 3 hodiny do ledničky.

Arlene autor receptu:

Tvarohový krém s jahodami

Počet přidaných receptů: 26

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,2
skvělý recept
11 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Tvarohový krém s jahodami

Recept se nachází v 23 kuchařkách
Sladkosti  Krnovské tety
veraricna
Sladkosti Krnovské tety 4105 receptů
Zorňafa
1. aa-2 672 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Tvarohový krém s jahodami

Celkový počet komentářů u receptu: 2
  • Komentář k receptu Tvarohový krém s jahodami Lůca 05.06.2015 12:52:52

    Cukru moučky nemusí být nutně tolik, krém je pak trochu přeslazený. Dávám 80g cukru na 250g tvarohu.

  • Nemusí to vařit jen dospělí!
    Skvělý recept! Rodičům i prarodičům to moc chutnalo!
    Budu vařit častěji!
    A nemusí tam být jen jahody! Mamka má na jahody alergii, tak jsem tam dala nektarinky a také to bylo moc dobré!:)
    Díky tomuhle receptu už vím co budu dělat když nebudu stíhat a budu muset udělat dezert na nějakou oslavu, nebo něco podobného:)
    Opravdu doporučuji vyzkoušet!:)

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Tvarohový krém s jahodami
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept