Tvarohové meruňkové knedlíky

1 h 30 min | moučník | 6 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 2826x
Snadný recept na jemné meruňkové knedlíky připravené z měkkého tvarohu.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Nakrájený rohlík namočíme napřed v mléce. Z měkkého tvarohu, namočeného rohlíku, mléka, vejce, oleje a hrubé mouky připravíme těsto.

Meruňky omyjeme a obalíme tvarohovým těstem.

Knedlíky vaříme ve vroucí vodě, dokud nevyplavou, a potom ještě chvíli.

Tvarohové meruňkové knedlíky ihned podáváme na stůl k jídlu.

autor receptu:

Tvarohové meruňkové knedlíky

Počet přidaných receptů: 55

Ingredience

na porcí
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
5
skvělý recept
6 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Tvarohové meruňkové knedlíky

Recept se nachází v 53 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7504 receptů
láska prochází žaludkem
Láska prochází žaludkem 1 2252 receptů
kailmija
Dobrůtky pro mlsné jazýčky 136 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Tvarohové meruňkové knedlíky

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • Díky za báječný recept, bezva nápad, přidat rohlíky.
    Moje zkušenost s tímto receptem:

    1) Toto množství je na půl kila meruněk, ne kilo.
    2) S uvedeným množstvím mouky bylo těsto řídké a lepkavé (a to jsem použila celozrnnou mouku, která bere víc tekutiny); takže jsem podle oka dohustila.

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Tvarohové meruňkové knedlíky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept