Tvarohové koblihy

20 min | chuťovka | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 95611x
Recept na rychlé koblihy ke svačině nebo pro návštěvu.
Komentáře receptu 30
Uvařil jsem to (Recept vařilo 32 lidí)


Postup přípravy receptu

Tvarohové koblihy vytvoříme z těsta, které si vytvoříme promícháním mouky s práškem do pečiva, tvarohu, vajec, špetky soli, rumu a mléka. Mléko přidáváme podle potřeby, podle toho, jak je těsto hutné.

Z těsta vykrajujeme lžící bochánky a dáváme do rozpáleného oleje. Koblihy usmažíme dozlatova.

Ještě horké tvarohové koblihy obalujeme v cukru.

autor receptu:

Tvarohové koblihy

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

4,7
skvělý recept
108 hlasujících
  • Recept Tvarohové koblihy - Další inspirace na tvarohové koblížky.
  • Recept Tvarohové koblihy - Opravdu chutnají výborně.

Kuchařky obsahující recept Tvarohové koblihy

Recept se nachází v 627 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
Baboš
Moučniky 1352 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Tvarohové koblihy

Celkový počet komentářů u receptu: 30
Celkový počet komentářů: 30
Nalezeno receptů: 30
|< << 123 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Tvarohové koblihy
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept