Tvarohová pomazánka z uzené makrely

15 min | pomazánka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 227x
Recept na chutnou a vydatnou pomazánku vhodnou k večeři i jako pohoštění.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Středně velkou cibuli nakrájíme na jemno. Vezmeme polovinu uzené makrely, maso vybereme, rozmělníme a přitom zbavíme jemných kostí.

Nakrájenou cibuli smícháme s vaničkou tvarohu, přidáme 2 lžičky plnotučné hořčice a pořádně hmotu promícháme. Maso z makrely nasypeme na tvarohovou hmotu a řádně vmícháme. Nakonec pokapeme šťávou z poloviny citronu podle chuti. Pomazánku necháme odležet v lednici alespoň 30 minut.

Tvarohovou pomazánku z uzené makrely natíráme na rozpůlené housky, nebo jiné pečivo. Pomazánku lze použít na chlebíčky a ozdobit měsíčkem citronu.

datel autor receptu:

Tvarohová pomazánka z uzené makrely

Počet přidaných receptů: 5

Ingredience

na porce
Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Tvarohová pomazánka z uzené makrely

Recept se nachází v 14 kuchařkách
Kulinářská kuchyně
datel
Kulinářská kuchyně 18 receptů
KDI
PUDINGY, DEZERTY, NÁPOJE 855 receptů
Rybičky pro tetu a spol
veraricna
Rybičky pro tetu a spol 1825 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Tvarohová pomazánka z uzené makrely

Přidat příspěvek k receptu Tvarohová pomazánka z uzené makrely
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept