Tvarohová náplň do štrúdlu

10 min | chuťovka | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 10293x
Náplň pro milovníky tvarohu a vanilky. Jednoduchý recept.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Do mísy dáme tvaroh. Vanilkový lusk rozpůlíme, nožem z něj vybereme dřeň a tu přidáme ke tvarohu. Zbylý vanilkový lusk můžeme dále použít.

Do tvarohu přidáme žloutek, rozinky, špetku soli a cukr. Náplň důkladně promícháme a rozředíme smetanou na požadovanou hustotu. Místo smetany můžeme použít polotučné nebo plnotučné mléko.

Tvarohovou náplní plníme štrúdly, koláče a podobně.

Vilienka autor receptu:

Tvarohová náplň do štrúdlu

Počet přidaných receptů: 1275

Ingredience

Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,1
skvělý recept
10 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Tvarohová náplň do štrúdlu

Recept se nachází v 49 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5991 receptů
Sladkosti  Krnovské tety
veraricna
Sladkosti Krnovské tety 4105 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Tvarohová náplň do štrúdlu

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • Docela fajn Pepino65 12.04.2014 20:26:15

    Zkusil jsem to, není to špatné, no proč neplesám, není to přímo zásadní, protože chuť je dobrá, ale u tvarohu by bylo dobré napsat i to, jakou má mít konzistenci. Tučný ale příliš viskozní (tekutý) tvaroh nebylo to co jsem si představoval. Náplň nebyla tuhá, spíš tekutá, podle receptu. Ani jsem nemusel přidávat ani smetanu či mléko. Přes tento nedostatek mi to ale chutnalo, tak to sem dávám spíš jen pro zpřesnění.

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Tvarohová náplň do štrúdlu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept