Snadný recept na salát z červené čočky s tuňákem ve vlastní šťávě. Pokrm je určen pro dietu při onemocnění slinivky břišní. Salát podáváme s toasty opečenými nasucho.
1 hrst | pažitka |
250 g | tuňák ve vlastní šťávě |
100 g | lučina linie |
200 ml | kysaná smetana light |
1 šálek | vařená červená čočka |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
citronová šťáva | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena