Tuňákové karbanátky s bramborem

35 min | hlavní chod | 4 porce | Ostatní kuchyně | recept zobrazen: 327x
Netradiční recept na výborné bramborové karbanátky s tuňákem.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Brambory omyjeme a uvaříme se slupkou. Uvařené brambory oloupeme a protlačíme do mísy, kde je necháme zcela vychladnout. Tuňáka vybereme a bez oleje rozmačkáme.

K bramborám přidáme nastrouhaný parmazán, sůl, čerstvě mletý pepř a vejce. Směs dobře promícháme a necháme 20 minut odpočinout.

Ze směsi odebíráme a tvoříme karbanátky, které obalujeme ve strouhance. Karbanátky smažíme na oleji z obou stran dozlatova a ukládáme na sací ubrousek.

Tuňákové karbanátky s bramborem podáváme k hlavnímu chodu s bramborovou přílohou nebo jen zeleninovým salátem.

Samman autor receptu:

Tuňákové karbanátky s bramborem

Počet přidaných receptů: 879

Ingredience

na porce
Vaše cena 4990 běžně 11980 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,5
skvělý recept
18 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Tuňákové karbanátky s bramborem

Recept se nachází v 24 kuchařkách
zjirousek
Ryby 442 receptů
láska prochází žaludkem
Láska prochází žaludkem 1 2260 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Tuňákové karbanátky s bramborem

Přidat příspěvek k receptu Tuňákové karbanátky s bramborem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept