Trubičky

45 min | dezert | slovenská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 27722x
Recept vhodný i pro větší počet lidí.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Listové těsto vyválíme na tenký plát, nakrájíme na cca 2,5cm dlouhé pásky a natáčíme je na trubičkové formičky. Nemažeme je! Upečeme je ve vyhřáté troubě.

Po upečení trubičky ještě horké stahujeme a klademe je na talíř.

Smetanu vyšleháme se smetafixem a přimícháme tvaroh.

Trubičky pomocí sáčku naplníme a nakonec pocukrujeme.

autor receptu:

Trubičky

Počet přidaných receptů: 3

Ingredience

4,3
skvělý recept
28 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Trubičky

Recept se nachází v 133 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
zdegross
staré recepty 3816 receptů
myš1
recepty 4618 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Trubičky

Celkový počet komentářů u receptu: 3
Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Trubičky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept