Treska v rajčatové omáčce

20 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 5109x
Jednoduchý, rychlý a velice chutný recept na tresku.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme najemno.

V pánvi rozpálíme olej, přidáme nakrájenou cibulku a osmahneme dozlatova. Přidáme cukr, tymián, sójovou omáčku, protlak a krájená rajčata. Jakmile začne omáčka vařit, necháme ji chvíli probublat a vložíme do ní tresku. Tu předem osolíme a okořením podle chuti. Tresku dusíme v rajčatové omáčce zhruba 10 minut. Tresku jednou či dvakrát otočíme.

Tresku v rajčatové omáčce podáváme s brambory.

autor receptu:

Treska v rajčatové omáčce

Počet přidaných receptů: 55

Ingredience

na porce
Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,9
dobrý recept
16 hlasujících
  • Recept Treska v rajčatové omáčce - treska v rajčatové omáčce

Kuchařky obsahující recept Treska v rajčatové omáčce

Recept se nachází v 39 kuchařkách
KDI
VARENIE 8304 receptů
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3312 receptů
zjirousek
Ryby 442 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Treska v rajčatové omáčce

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Treska v rajčatové omáčce
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept