Tento snadný a rychlý pokrm obsahuje mnoho důležitých živin. Zapékaná treska polévaná omáčkou z kapary, rajčat a černých oliv.
sůl | |
1 ks | bobkový list |
pepř | |
6 ks | celý pepř |
0.7 hrnku | rybí vývar |
1 ks | proužek citronové kůry |
2 ks | kolečko cibule |
4 ks | filety z tresky |
omáčka | |
---|---|
1 stroužek | česnek |
400 g | konzervovaná rajčata |
1 lžíce | pasta ze sušených rajčat |
1 lžíce | opláchnuté kapary |
16 ks | černé olivy bez pecek |
na ozdobu | |
petrželka | |
1 ks | citron |
autor Nakladatelství Slovart
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena