Tradiční utopenci

35 min | chuťovka | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 180533x
Tradiční, jednoduchý recept na pikantní večeři či pro hosty.
Komentáře receptu 17
Uvařil jsem to (Recept vařilo 17 lidí)


Postup přípravy receptu

Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka. Z octa, vody, cukru a koření si připravíme nálev, který 10 minut povaříme. Nálev necháme vychladnout.

Buřty podélně nakrojíme, posypeme paprikou a pomažeme hořčicí. Do řezu vložíme kolečka cibule. Tradiční utopence naskládáme do sklenice a zalijeme je vychladlým nálevem.

Tradiční utopence necháme několik dní uležet.

autor receptu:

Tradiční utopenci

Počet přidaných receptů: 43

Ingredience

na porcí
4,4
skvělý recept
94 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Tradiční utopenci

Recept se nachází v 370 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2627 receptů
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2726 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Tradiční utopenci

Celkový počet komentářů u receptu: 17
Celkový počet komentářů: 17
Nalezeno receptů: 17
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Tradiční utopenci
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Co je to bypass?

    Co je to bypass?

    Slovo by-pass znamená v angličtině něco jako obchvat nebo objížďku, v medicíně v přeneseném významu však jde o označení uměle vytvořené cévní spojky na koronárních tepnách.

  • Silné a zdravé nehty - co jim škodí a naopak prospívá?

    Silné a zdravé nehty - co jim škodí a naopak prospívá?

    Ruce jsou naší vizitkou a na jejich vzhledu mají zásadní podíl právě nehty. Aby nehty mohly vypadat dobře, musí být především zdravé. Jak docílit krásných a zdravých nehtů? Jaká jsou fakta a mýty o tom, co nehtům opravdu škodí a co naopak pomáhá?




přidat nový recept