Tradiční utopenci

35 min | chuťovka | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 72853x
Tradiční, jednoduchý recept na pikantní večeři či pro hosty.
Komentáře receptu 11
Uvařil jsem to (Recept vařilo 14 lidí)


Postup přípravy receptu

Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka. Z octa, vody, cukru a koření si připravíme nálev, který 10 minut povaříme. Nálev necháme vychladnout.

Buřty podélně nakrojíme, posypeme paprikou a pomažeme hořčicí. Do řezu vložíme kolečka cibule. Tradiční utopence naskládáme do sklenice a zalijeme je vychladlým nálevem.

Tradiční utopence necháme několik dní uležet.

autor receptu:

Tradiční utopenci

Počet přidaných receptů: 43

Ingredience

na porcí
Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,5
skvělý recept
58 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Tradiční utopenci

Recept se nachází v 335 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5962 receptů
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2622 receptů
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2712 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Tradiční utopenci

Celkový počet komentářů u receptu: 11
Celkový počet komentářů: 11
Nalezeno receptů: 11
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Tradiční utopenci
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept