Tradiční utopenci

35 min | chuťovka | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 111779x
Tradiční, jednoduchý recept na pikantní večeři či pro hosty.
Komentáře receptu 15
Uvařil jsem to (Recept vařilo 15 lidí)


Postup přípravy receptu

Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka. Z octa, vody, cukru a koření si připravíme nálev, který 10 minut povaříme. Nálev necháme vychladnout.

Buřty podélně nakrojíme, posypeme paprikou a pomažeme hořčicí. Do řezu vložíme kolečka cibule. Tradiční utopence naskládáme do sklenice a zalijeme je vychladlým nálevem.

Tradiční utopence necháme několik dní uležet.

autor receptu:

Tradiční utopenci

Počet přidaných receptů: 43

Ingredience

na porcí
4,5
skvělý recept
72 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Tradiční utopenci

Recept se nachází v 350 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2624 receptů
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2722 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Tradiční utopenci

Celkový počet komentářů u receptu: 15
Celkový počet komentářů: 15
Nalezeno receptů: 15
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Tradiční utopenci
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept