Tradiční utopenci

35 min | chuťovka | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 275149x
Tradiční, jednoduchý recept na pikantní večeři či pro hosty.
Komentáře receptu 23
Uvařil jsem to (Recept vařilo 19 lidí)


Postup přípravy receptu

Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka. Z octa, vody, cukru a koření si připravíme nálev, který 10 minut povaříme. Nálev necháme vychladnout.

Buřty podélně nakrojíme, posypeme paprikou a pomažeme hořčicí. Do řezu vložíme kolečka cibule. Tradiční utopence naskládáme do sklenice a zalijeme je vychladlým nálevem.

Tradiční utopence necháme několik dní uležet.

autor receptu:

Tradiční utopenci

Počet přidaných receptů: 43

Ingredience

na porcí
Vaše cena 3290 běžně 8225 Kč sleva 60 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,4
skvělý recept
126 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Tradiční utopenci

Recept se nachází v 393 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 6010 receptů
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2627 receptů
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2732 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Tradiční utopenci

Celkový počet komentářů u receptu: 23
  • Utopenci Marek 08.10.2016 09:13:30

    Tak teda to sem se brutálně řehnil knyž sem čtl ty komentáře,750 kusů vody a dokonce že vidlička že je s mekkým i tak to je fakt síla recept :-D

  • Komentář k receptu Tradiční utopenci Jarous 29.05.2016 10:20:58

    Technická poznámka: Matoucí název "tradiční utopenci", kastanci by si měl vymyslet svůj název, mrkev a hořčice v receptu je teda úlet, mírně řečeno.

  • Utopenci Karel Smolík 28.02.2016 09:20:52

    Prosím bez hořčice ,lák se zakalí a za pár dní začne kvasit,a ještě lepší je zalít horkým lákem prostoupí lépe uzeninou ,a ještě se dají ve sklenici uzavřít a jsou sterilované.

  • Komentář k receptu Tradiční utopenci milan (tecka) kugler 12.08.2015 00:51:09

    Podle odezvy od známých bych přidal ocet

  • můj recept jindra 10.05.2014 15:56:18

    Nakrojené špekáčky propíchám vydličkou a vymáznu obyč.hořčicí vložím slabounkej plátek kyselé okurky+kousek feferonky +2-3 kuličky pepře+slabounkej plátek papriky a dohromady spíchnu dvěmy párátky do kříže aby se buřt udržel v celku.Sklenici proložím cibulí(nešetřím) feferonkou+celý pepř+5-8 kuliček nového koření+3 lístkybob.listu a vše zaliji nálevem na kyselé okurky,každý podle vé chuti.Už po třech dnech možno jíst,ale po sedmi dnech jsou ještě lepší.

  • ??? pavel 29.09.2011 18:36:04

    Kolik je 750 ks vody?

Celkový počet komentářů: 23
Nalezeno receptů: 23
|< << 123 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Tradiční utopenci
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Kdy začít učit děti na lyžích?

    Kdy začít učit děti na lyžích?

    Jezdíte na hory a těšíte se, že si letos začnete užívat lyžování i se svými nejmenšími? Nebo jste sami naopak do tajů lyžařského umění nikdy nepronikli, ale nechcete tyhle ryze zimní radovánky odepřít svým ratolestem?

  • Péče o tělo podle fází měsíce

    Péče o tělo podle fází měsíce

    Luna ve velké míře ovlivňuje chod přírody a také našeho těla. Jak můžeme využít magickou moc měsíce při jednotlivých fázích v péči o pokožku a vlasy? Kdy je nejlepší čas pro začátek diety?




přidat nový recept