Tradiční cibulačka

20 min | polévka | česká kuchyně | recept zobrazen: 107448x
Velmi chutná polévka. Recept se spoustou cibule.
Komentáře receptu 4
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a na rozpáleném tuku osmažíme dozlatova. Zalijeme vodou, přidáme kostku masoxu a krátce povaříme. Podle chuti osolíme a opepříme.

Plátky veky opečeme na sucho.

Tradiční cibulovou polévku nalijeme do polévkových misek, nahoru položíme opečený plátek veky, hustě posypeme strouhaným sýrem a krátce zapečeme pod grilem.

autor receptu:

Tradiční cibulačka

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

Vaše cena 7900 běžně 45000 Kč sleva 82 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Tradiční cibulačka

Recept se nachází v 50 kuchařkách
veriri
Papáníčko 2886 receptů
zjirousek
Polévky 1769 receptů
smarcelak
Polévky 472 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Tradiční cibulačka

Celkový počet komentářů u receptu: 4
  • Radek 16.01.2011 08:47:22

    5x cibuli karamelizovat na masle a mirnem ohni min. hodinu. Přidat vinný ocet - zredukovat, pak bílé vino - a opět zredukovat. Malá lžíci tymianu, snitek rozmarynu, sůl a pepř, připadne jiné polevkove bylinky. A nakonec i studena jiska z jedne lžíce hladké mouky. To vše smichat s kvalitním vyvarem. No a když sýr, pak se také vyplatí nesetrit, ale i s eidamem vystačíte.

  • Dáša 21.11.2011 20:28:00

    Tradiční cibulačka s masoxem? To je oxymoron jak vyšitej:-)

  • cibulačka drakula 28.06.2008 12:53:48

    Cibulačka je lepší se zeleninovým vývarem a s libečkem a petrželkou než s masoxem. Je dobrá, když vaříte bramborový salát. Vývar ze zeleniny na salát je na cibulačku bezvadný.

Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4
Přidat příspěvek k receptu Tradiční cibulačka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Ořechový olej - silný antioxidant s využitím v kosmetice i kuchyni

    Ořechový olej - silný antioxidant s využitím v kosmetice i kuchyni

    Olej z vlašských ořechů je olej lisovaný za studena z jader vlašských ořechů. Vlašský ořech je plod ořešáku královského, který pochází z Persie. Daří se mu na slunném místě, vyžaduje hluboké a provzdušněné půdy. Začíná plodit nejdříve v 8 letech, dožívá se věku až 100 let, často i více. Olej z vlašských ořechů má lahodnou a výjimečnou chuť, ale také příjemně zlatavou barvu.

  • Přírodní bělení zubů - triky, které fungují!

    Přírodní bělení zubů - triky, které fungují!

    Většina výrobků na bělení zubů, které se nám nabízí v lékárnách a drogeriích, je založena na bázi peroxidu vodíku, který je také součástí bělících procedur na estetických a dentálních klinikách. Profesionální vybělení chrupu tak zatíží nejen vaši peněženku, ale i zubní sklovinu.




přidat nový recept