Toskánské kuřecí medailonky

30 min | hlavní chod | 2 porce | Ostatní kuchyně | recept zobrazen: 1029x
Jednoduchý recept pro každou příležitost.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Kuřecí prsa nakrájíme na menší medailonky. Lehce je naklepeme, osolíme a posypeme bílým pepřem.

Kuřecí medailonky dáme do misky, do které vymačkáme 1 citron a přidáme olivový olej. Toskánské kuřecí medailonky necháme marinovat do druhého dne.

Maso vyjmeme z misky, obalíme v hladké mouce, poté ve vajíčku a vložíme na rozpálenou pánev. Smažíme dozlatova z obou stran.

Toskánské kuřecí medailonky podáváme s brambory a tatarkou.

autor receptu:

Toskánské kuřecí medailonky

Počet přidaných receptů: 55

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,2
dobrý recept
7 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Toskánské kuřecí medailonky

Recept se nachází v 71 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
KDI
VARENIE 8305 receptů
vařecka
Kuchařska2 1252 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Toskánské kuřecí medailonky

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Toskánské kuřecí medailonky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept