Tofu pomazánka

15 min | pomazánka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 7779x
Recept na pomazánku z tofu. Něco pro vegetariány.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Tofu společně se sýrem nastrouháme na hrubém struhadle. Libeček, pokud máme čerstvý, nasekáme nadrobno. Můžeme použít i sušený samozřejmě.

Do misky nasypeme tofu, sýr, přidáme smetanu a promícháme. Dochutíme libečkem a mírně osolíme.

Před podáváním necháme tofu pomazánku hodinku proležet a vychladit. Podáváme s jakýmkoliv pečivem.

Michy autor receptu:

Tofu pomazánka

Počet přidaných receptů: 2206

Ingredience

na porce
4,2
skvělý recept
5 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Tofu pomazánka

Recept se nachází v 28 kuchařkách
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 6001 receptů
šušnina
Pomazánky 51 receptů
RenaR
Pomazánky 21 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Tofu pomazánka

Celkový počet komentářů u receptu: 2
Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Tofu pomazánka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept