Toastová pomazánka z hub

1 hod | pomazánka | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 63378x
Výborná pomazánka z hub. Je vhodná na topinky.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Houby nejdříve opracujeme - očistíme a nakrájíme. Dáme je vařit asi na 5 minut.

Cibuli oloupeme a nakrájíme jak je libo. Papriky očistíme, zbavíme semínek a nakrájíme je. Přidáme k osmažené cibulce a dusíme jako lečo. Přidáme houby a všechny ostatní ingredience. Směs poté ponorným mixérem umixujeme.

Pomazánku z hub dáme do sklenic a 40 minut sterilujeme při 100 °C.

Toastová pomazánka z hub je vynikající na topinky. Je možné přidat česnek.

autor receptu:

Toastová pomazánka z hub

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

Vaše cena 1199 běžně 8630 Kč sleva 86 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Toastová pomazánka z hub

Recept se nachází v 48 kuchařkách
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 6001 receptů
Jozar
Pomazánky 249 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Toastová pomazánka z hub

Přidat příspěvek k receptu Toastová pomazánka z hub
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept