Toast se šunkovou směsí

30 min | předkrm | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 747x
Snadný recept na pěkně vonící toasty k pivu.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Toast opečeme v toastovači. Pórek očistíme, nakrájíme na nudličky, omyjeme a osušíme. Šunku také nakrájíme na nudličky.

Máslo zpěníme na pánvi při střední teplotě. Když pěna opadne, přidáme pórek a minutu rychle mícháme, až je sklovitý a voní. Pánev sejmeme z plotny, pórek smícháme se šunkou, rozdělíme na toasty, obložíme sýrem a zapečeme v předehřáté troubě. Když se sýr rozteče, poprášíme paprikou a podáváme.

Tip: Různou zeleninu (například mrkev, květák nebo brokolici) můžeme jemně nasekat a smíchat s osmahnutým pórkem.

Toasty se šunkovou směsí můžeme podávat s plátky čerstvých okurek posypaných sekanou petrželkou, snítky kopru nebo jemně nasekanou pažitkou. Na stůl postavíme mlýnek s pepřem na dochucení a podle chuti i kečup.

autor receptu:

Toast se šunkovou směsí

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

na porce
Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Toast se šunkovou směsí

Recept se nachází v 21 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7608 receptů
alča
Babča ALČA 1186 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Toast se šunkovou směsí

Přidat příspěvek k receptu Toast se šunkovou směsí
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept