Toast se šunkovou směsí

30 min | předkrm | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 741x
Snadný recept na pěkně vonící toasty k pivu.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Toast opečeme v toastovači. Pórek očistíme, nakrájíme na nudličky, omyjeme a osušíme. Šunku také nakrájíme na nudličky.

Máslo zpěníme na pánvi při střední teplotě. Když pěna opadne, přidáme pórek a minutu rychle mícháme, až je sklovitý a voní. Pánev sejmeme z plotny, pórek smícháme se šunkou, rozdělíme na toasty, obložíme sýrem a zapečeme v předehřáté troubě. Když se sýr rozteče, poprášíme paprikou a podáváme.

Tip: Různou zeleninu (například mrkev, květák nebo brokolici) můžeme jemně nasekat a smíchat s osmahnutým pórkem.

Toasty se šunkovou směsí můžeme podávat s plátky čerstvých okurek posypaných sekanou petrželkou, snítky kopru nebo jemně nasekanou pažitkou. Na stůl postavíme mlýnek s pepřem na dochucení a podle chuti i kečup.

autor receptu:

Toast se šunkovou směsí

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Toast se šunkovou směsí

Recept se nachází v 21 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7504 receptů
alča
Babča ALČA 1186 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Toast se šunkovou směsí

Přidat příspěvek k receptu Toast se šunkovou směsí
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept