Těstoviny s tuňákem, olivami a sušenými rajčaty

20 min | hlavní chod | 4 porce | italská kuchyně | recept zobrazen: 39527x
Velmi rychlý recept, který jsem udělala jednou ze zrovna dostupných surovin a zmizel tak rychle, že jsem skoro nestihla ochutnat.
Komentáře receptu 4
Uvařil jsem to (Recept vařilo 10 lidí)


Postup přípravy receptu

Dáme vařit těstoviny, nejlépe penne, ale můžou být i jiné. Vaříme podle návodu na obalu.

Mezitím dáme na pánev orestovat rajský protlak, který necháme mírně zkaramelizovat. Přidáme cca 3 stroužky prolisovaného česneku (dle chuti), nakrájené olivy na poloviny, zhruba stejné množství sušených rajčat na menší kousky a větší konzervu tuňáka. Směs necháme pouze prohřát.

Těstoviny slijeme, přidáme vytvořenou směs a promícháme. Dochutíme dle chuti bazalkou (i sušenou), oreganem, pažitkou či jinými bylinkami a kořením.

Těstoviny s tuňákem, olivami a sušenými rajčaty můžeme podávat.

Není to žádný nový objev, ale rajský protlak s česnekem vytvoří ze sušších těstovin těstoviny "klouzací" a opravdu delikátní.

autor receptu:

Těstoviny s tuňákem, olivami a sušenými rajčaty

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce
Vaše cena 3290 běžně 7560 Kč sleva 56 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,8
skvělý recept
41 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Těstoviny s tuňákem, olivami a sušenými rajčaty

Recept se nachází v 109 kuchařkách
Marcyx
Rychlá jídla 162 receptů
KDI
VARENIE 8304 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4000 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Těstoviny s tuňákem, olivami a sušenými rajčaty

Celkový počet komentářů u receptu: 4
Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4
Přidat příspěvek k receptu Těstoviny s tuňákem, olivami a sušenými rajčaty
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept