Těstoviny s brokolicí vařenou v páře

15 min | hlavní chod | 2 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 287x
Velmi snadný recept na rychlé jídlo z těstovin a brokolice, kterou si uvaříme v páře.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Těstoviny dáme vařit do horké osolené vody a můžeme přidat kapku oleje. Poté těstoviny slijeme. Brokolici omyjeme, zbavíme košťálu a nakrájíme.

Brokolici dáme na ohřát na pařáček zhruba na 10 - 15 minut. Brokolici potom smícháme s těstovinami.

Těstoviny s brokolicí vařenou v páře ihned podáváme jako hlavní chod.

Petra Karasová autor receptu:

Těstoviny s brokolicí vařenou v páře

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce
Vaše cena 4990 běžně 11980 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Těstoviny s brokolicí vařenou v páře

Recept se nachází v 10 kuchařkách
Petra Karasová
Jídla pro pescetariány 3 recepty
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7608 receptů
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 3718 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Těstoviny s brokolicí vařenou v páře

Přidat příspěvek k receptu Těstoviny s brokolicí vařenou v páře
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept