Těstoviny marinara

30 min | hlavní chod | italská kuchyně | recept zobrazen: 138725x
Těstoviny s garnáty, olihněmi, hřebenatkami, žampiony, vínem a petrželkou.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Uvaříme je doměkka. Na pánvičce osmahneme cibuli, přidáme česnek, zalijeme vínem a vaříme tak dlouho dokud se tekutina neodpaří tak na dvě lžíce, přidáme pokrájené olihně a vaříme asi minutu, pak přidáme houby a hřebenatky a vaříme asi 2 minuty. Potom přidáme garnáty, šlehačku, petrželku a prohřejeme. Směs promícháme s těstovinami, prohřejeme a podáváme sypané petrželkou.

autor receptu:

Těstoviny marinara

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

Vaše cena 2999 běžně 5554 Kč sleva 46 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Těstoviny marinara

Recept se nachází v 13 kuchařkách
Zorňafa
1. aa-1 1148 receptů
zjirousek
Mořské plody 141 receptů
Poldova - Těstoviny 7
Polda
Poldova - Těstoviny 7 50 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Těstoviny marinara

Přidat příspěvek k receptu Těstoviny marinara
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Běhání jako sport, zábava i relax

    Běhání jako sport, zábava i relax

    Hned z jara je potkáváme všude - na silnicích, na lesních a polních cestách. Nepotřebují ke své vášni žádný nástroj ani pomůcku. Ano, jsou to běžci. Běh je u nás hned po cyklistice druhým nejoblíbenějším sportem. Prodlužuje délku života, snižuje vysoký krevní tlak, nadváhu, posiluje celkovou kondici, imunitu a paměť a zmírňuje deprese. Více než polovina běžců se svojí zálibě věnuje 2 - 3x týdně a mluvíme-li o zálibě, není to vždy tak zcela přesné - často začínáme běhat kvůli nedostatku pohybu a hlavně pro potřebu zhubnout. Častěji potkáváme na provizorních běžeckých trasách ženy.

  • Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Průjmové onemocnění je jednou z nejčastějších letních zdravotních komplikací. Může se týkat cestovatelů do zahraničních zemí (zejména mimoevropských), ale není ojedinělé ani na cestách po naší republice a výjimečně i po vlastním grilování doma na zahradě. Letní teploty jsou pro mnohé z nás sice příjemné, ale nahrávají také množení bakterií zejména v potravinách, ale také třeba i ve vodě.




přidat nový recept