Těstovinový salát s rajčaty a mozzarellou

25 min | hlavní chod | 4 porce | italská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 439x
Salát z těstovin, čerstvých rajčat, bazalky a mozzarelly. Recept je snadný, nenáročný a chuťově dokonalý.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente.

Mezitím omyjeme rajčata, mozzarellu slijeme a obojí nakrájíme na malé kostičky. Bazalku opláchneme a nasekáme nadrobno. Z oleje, citronové šťávy a prolisovaného česneku vymícháme zálivku, kterou promícháme s rajčaty a sýrem.

Těstoviny scedíme a ještě horké promícháme s připravenou směsí.

Těstovinový salát s rajčaty a mozzarellou ihned podáváme jako lehký hlavní chod.

Michy autor receptu:

Těstovinový salát s rajčaty a mozzarellou

Počet přidaných receptů: 2842

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Těstovinový salát s rajčaty a mozzarellou

Recept se nachází v 15 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7504 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2 3325 receptů
zjirousek
Těstoviny 771 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Těstovinový salát s rajčaty a mozzarellou

Přidat příspěvek k receptu Těstovinový salát s rajčaty a mozzarellou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept