Těsto na pizzu z pizzerie

1 hod | hlavní chod | italská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 392180x
Tenoučké těsto na pizzu, které mě nikdy nezklamalo!
Komentáře receptu 76
Uvařil jsem to (Recept vařilo 79 lidí)


Postup přípravy receptu

Veškeré Ingredience smícháme a necháme těsto na pizzu vykynout asi 40 minut na teplém místě.

Těsto rozdělíme na dvě poloviny a z každé vyválíme tenkou pizzu (okraje vyvýšíme), kterou potřeme kečupem, nebo rajským protlakem, posypeme oreganem a dle chuti na pizzu naložíme co máme rádi - šunku, salám, anglickou slaninu, žampiony, hermelín, nivu atd.

Pizzu pečeme v dobře rozehřáté plynové troubě asi 10 - 15 minut. V horkovzdušné asi 5 - 8 minut.

autor receptu:

Těsto na pizzu z pizzerie

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,4
skvělý recept
342 hlasujících
  • Recept Těsto na pizzu z pizzerie - Naše pizza
  • Recept Těsto na pizzu z pizzerie - Naše pizzy
  • Recept Těsto na pizzu z pizzerie - Výborná!

Kuchařky obsahující recept Těsto na pizzu z pizzerie

Recept se nachází v 1137 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 6010 receptů
KDI
VARENIE 8341 receptů
rkunesova
Vláďovo kuchařka 1180 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Těsto na pizzu z pizzerie

Celkový počet komentářů u receptu: 76
  • Pizza soptík 17.01.2017 09:44:52

    Mám s úspěchem odzkoušený recept na pizzu.Pokud máte zájem nakouknout tady je adresa http://yorga.blog.cz/0702/pizz a

  • Když se těsto nechce slepit můžu tam přidat vodu?

  • Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie Cherry 27.08.2013 10:22:03

    Prosím vás, v zájmu vašeho zdraví nepečte pizzu s trvanlivými salámy, ale s masem, co se může dávat do trouby, protože salámy jsou již tak "nebezpečné" při konzumaci za "surova" (kvůli dusitanové solící směsi a tuku), a ne to ještě po upečení. Taky niva či eidam není nic moc, akorát to zalepí žaludek. To už spíš parmazán či mozarellu, i když i ty jsou dost tučné.

    • Re: Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie Ali 14.04.2014 00:12:57

      No tak - celý svět to má rád a vy jste teď objevila Ameriku ..... Jezte co myslíte, že je nejlepší.

      • Re: Re: Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie Adam Komárek 20.07.2016 14:02:45

        doporučoval bych půlku kostky droždí na 0,5kg mouky nebo použijte 1kg mouky na jednu kostku

    • Re: Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie Don 29.01.2016 17:08:11

      Co to meleš ?

      • Re: Re: Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie horizont 13.04.2015 22:21:35

        no kdo vymyslel to to těsto,nevím nevím kostku droždí na 500g mouky no to musí být buchta,

    • Re: Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie emil 15.11.2015 01:43:05

      Pan ma pravdu,dela to bordel a zle žaludku.

Celkový počet komentářů: 76
Nalezeno receptů: 76
|< << 12345 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Těsto na pizzu z pizzerie
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Zdravotní pojištění cizinců

    Zdravotní pojištění cizinců

    Vzhledem k otevření hranic a vysoké pohyblivosti cizinců na našem území je otázka jejich zdravotního pojištění zcela patřičná a na místě. Více o zdravotním pojištění cizinců v dnešním článku.

  • Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Letošní zima nám dává pěkně zabrat. Kruté mrazy nejsou nic příjemného a tělo potřebujeme zahřát nejen pod vrstvou oblečení, ale také konzumací těch správných potravin. Které to jsou a v jaké podobě si je dopřát?




přidat nový recept