Těsto na pizzu z pizzerie

1 hod | hlavní chod | italská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 313897x
Tenoučké těsto na pizzu, které mě nikdy nezklamalo!
Komentáře receptu 71
Uvařil jsem to (Recept vařilo 75 lidí)


Postup přípravy receptu

Veškeré Ingredience smícháme a necháme těsto na pizzu vykynout asi 40 minut na teplém místě.

Těsto rozdělíme na dvě poloviny a z každé vyválíme tenkou pizzu (okraje vyvýšíme), kterou potřeme kečupem, nebo rajským protlakem, posypeme oreganem a dle chuti na pizzu naložíme co máme rádi - šunku, salám, anglickou slaninu, žampiony, hermelín, nivu atd.

Pizzu pečeme v dobře rozehřáté plynové troubě asi 10 - 15 minut. V horkovzdušné asi 5 - 8 minut.

autor receptu:

Těsto na pizzu z pizzerie

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,4
skvělý recept
308 hlasujících
  • Recept Těsto na pizzu z pizzerie - Naše pizzy
  • Recept Těsto na pizzu z pizzerie - Naše pizza

Kuchařky obsahující recept Těsto na pizzu z pizzerie

Recept se nachází v 1086 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5991 receptů
KDI
VARENIE 8304 receptů
rkunesova
Vláďovo kuchařka 1180 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Těsto na pizzu z pizzerie

Celkový počet komentářů u receptu: 71
  • hrůza.. Eli Lexy 14.06.2016 16:06:36

    těsto se lepí,na jeden plech skoro ani nevystačilo,dala jsem to do trouby a uvidím co z té hrůzy bude...příště si radši nechám zajít chuť..

  • Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie Lydia 09.02.2016 13:44:13

    Malá rada. Pokud nechcete čekat tak dlouho, použijte místo studené vody teplou vodu a rozkvidlejte v ní droždí, Kvasnice začnou pracovat rychleji a těsto vám nakyne během minutky.

  • Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie Cherry 27.08.2013 10:22:03

    Prosím vás, v zájmu vašeho zdraví nepečte pizzu s trvanlivými salámy, ale s masem, co se může dávat do trouby, protože salámy jsou již tak "nebezpečné" při konzumaci za "surova" (kvůli dusitanové solící směsi a tuku), a ne to ještě po upečení. Taky niva či eidam není nic moc, akorát to zalepí žaludek. To už spíš parmazán či mozarellu, i když i ty jsou dost tučné.

    • Re: Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie Don 29.01.2016 17:08:11

      Co to meleš ?

    • Re: Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie emil 15.11.2015 01:43:05

      Pan ma pravdu,dela to bordel a zle žaludku.

    • Re: Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie Ali 14.04.2014 00:12:57

      No tak - celý svět to má rád a vy jste teď objevila Ameriku ..... Jezte co myslíte, že je nejlepší.

      • Re: Re: Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie horizont 13.04.2015 22:21:35

        no kdo vymyslel to to těsto,nevím nevím kostku droždí na 500g mouky no to musí být buchta,

    • Re: Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie Jarka 27.03.2015 15:29:34

      Cherry, máte pravdu. Vím, co jste tím chtěla říct.

    • Re: Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie Leny 20.09.2014 09:36:10

      Ne každý je tak bohatý, aby si mohl kupovat parmazán, mozzarelu a kvalitní masa na pizzu.

Celkový počet komentářů: 71
Nalezeno receptů: 71
|< << 12345 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Těsto na pizzu z pizzerie
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept