Těsto na pizzu z pizzerie

1 hod | hlavní chod | italská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 303384x
Tenoučké těsto na pizzu, které mě nikdy nezklamalo!
Komentáře receptu 70
Uvařil jsem to (Recept vařilo 74 lidí)


Postup přípravy receptu

Veškeré Ingredience smícháme a necháme těsto na pizzu vykynout asi 40 minut na teplém místě.

Těsto rozdělíme na dvě poloviny a z každé vyválíme tenkou pizzu (okraje vyvýšíme), kterou potřeme kečupem, nebo rajským protlakem, posypeme oreganem a dle chuti na pizzu naložíme co máme rádi - šunku, salám, anglickou slaninu, žampiony, hermelín, nivu atd.

Pizzu pečeme v dobře rozehřáté plynové troubě asi 10 - 15 minut. V horkovzdušné asi 5 - 8 minut.

autor receptu:

Těsto na pizzu z pizzerie

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

Vaše cena 1999 běžně 4236 Kč sleva 53 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,4
skvělý recept
301 hlasujících
  • Recept Těsto na pizzu z pizzerie - Naše pizza
  • Recept Těsto na pizzu z pizzerie - Naše pizzy

Kuchařky obsahující recept Těsto na pizzu z pizzerie

Recept se nachází v 1078 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5979 receptů
KDI
VARENIE 8284 receptů
rkunesova
Vláďovo kuchařka 1180 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Těsto na pizzu z pizzerie

Celkový počet komentářů u receptu: 70
  • Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie Lydia 09.02.2016 13:44:13

    Malá rada. Pokud nechcete čekat tak dlouho, použijte místo studené vody teplou vodu a rozkvidlejte v ní droždí, Kvasnice začnou pracovat rychleji a těsto vám nakyne během minutky.

  • Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie Cherry 27.08.2013 10:22:03

    Prosím vás, v zájmu vašeho zdraví nepečte pizzu s trvanlivými salámy, ale s masem, co se může dávat do trouby, protože salámy jsou již tak "nebezpečné" při konzumaci za "surova" (kvůli dusitanové solící směsi a tuku), a ne to ještě po upečení. Taky niva či eidam není nic moc, akorát to zalepí žaludek. To už spíš parmazán či mozarellu, i když i ty jsou dost tučné.

    • Re: Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie Don 29.01.2016 17:08:11

      Co to meleš ?

    • Re: Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie emil 15.11.2015 01:43:05

      Pan ma pravdu,dela to bordel a zle žaludku.

    • Re: Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie Ali 14.04.2014 00:12:57

      No tak - celý svět to má rád a vy jste teď objevila Ameriku ..... Jezte co myslíte, že je nejlepší.

      • Re: Re: Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie horizont 13.04.2015 22:21:35

        no kdo vymyslel to to těsto,nevím nevím kostku droždí na 500g mouky no to musí být buchta,

    • Re: Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie Jarka 27.03.2015 15:29:34

      Cherry, máte pravdu. Vím, co jste tím chtěla říct.

    • Re: Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie Leny 20.09.2014 09:36:10

      Ne každý je tak bohatý, aby si mohl kupovat parmazán, mozzarelu a kvalitní masa na pizzu.

    • Re: Komentář k receptu Těsto na pizzu z pizzerie :) 01.08.2014 19:28:42

      v dnešní době není nic zdravé to si nikdo nevybere vsude jsou ecka ruzne sr...ky

Celkový počet komentářů: 70
Nalezeno receptů: 70
|< << 12345 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Těsto na pizzu z pizzerie
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Artróza a artritida - jaký je mezi nimi rozdíl?

    Artróza a artritida - jaký je mezi nimi rozdíl?

    Určitě jste už tyto dva pojmy někdy slyšeli. Ale víte, proč někdy mluvíme o artróze a jindy o artritidě a jaký je mezi nimi rozdíl?

  • Načerpejte na jaře sílu z medvědího česneku

    Načerpejte na jaře sílu z medvědího česneku

    Medvědí česnek známe nejspíš všichni, je považován za nejsilnější jarní bylinu a jeho detoxikační účinky, pro které je v těchto dnech hojně vyhledáván, jsou doslova zázračné. Právě nyní tato bylinka krásně bíle kvete, a když budete mít štěstí, můžete na něj narazit při procházkách listnatými lesy, kde jsou někdy vidět celé lány medvědího česneku.




přidat nový recept