Teplý švestkový dezert

1 hod | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1722x


Postup přípravy receptu

Umyté a vypeckované švestky nakrájíme a na másle rozpečeme. Vychladlé propasírujeme přes síto do mísy.

Z bílku a cukru vyšleháme sníh, který přidáme ke švestkám. Dále přidáme rozinky a skořici. Směs promícháme a dáme do vymazané a vysypané formy na pečení.

Teplý švestkový dezert pečeme 15-20 minut při 180° C. Podáváme teplé!

autor receptu:

Teplý švestkový dezert

Počet přidaných receptů: 73

Ingredience

Vaše cena 4890 běžně 8900 Kč sleva 45 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
5
skvělý recept
2 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Teplý švestkový dezert

Recept se nachází v 17 kuchařkách
veriri
Papáníčko 2886 receptů
Irena
Kuchařka Irena 2328 receptů
AnnieV
Sladkosti 173 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Teplý švestkový dezert

Přidat příspěvek k receptu Teplý švestkový dezert
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jste závislí na internetu?

    Jste závislí na internetu?

    Nutkavá potřeba používat moderní technologie může ovlivnit celý náš život - působí problémy ve škole, v práci, ve vztahu i ve financích. Málokdo z nás si dovede přiznat, že má opravdu problém a vytvořil si třeba na oblíbený Facebook, Instagram, Twitter aj. skutečný návyk. Jak z toho ven?

  • Žlučníkové kameny a první pomoc při žlučníkové kolice

    Žlučníkové kameny a první pomoc při žlučníkové kolice

    Žlučníkové kameny jsou častým zdrojem potíží především u žen, u nás jimi navíc v různé formě trpí každý čtvrtý člověk. Je známo, že tyto kameny mohou způsobit bolestivý stav zvaný žlučníková kolika a jejich zanedbání může vést až k závažnému zánětu žlučníku.




přidat nový recept