Teplý švestkový dezert

1 hod | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1657x


Postup přípravy receptu

Umyté a vypeckované švestky nakrájíme a na másle rozpečeme. Vychladlé propasírujeme přes síto do mísy.

Z bílku a cukru vyšleháme sníh, který přidáme ke švestkám. Dále přidáme rozinky a skořici. Směs promícháme a dáme do vymazané a vysypané formy na pečení.

Teplý švestkový dezert pečeme 15-20 minut při 180° C. Podáváme teplé!

autor receptu:

Teplý švestkový dezert

Počet přidaných receptů: 73

Ingredience

Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
5
skvělý recept
2 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Teplý švestkový dezert

Recept se nachází v 17 kuchařkách
veriri
Papáníčko 2886 receptů
Irena
Kuchařka Irena 2328 receptů
AnnieV
Sladkosti 173 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Teplý švestkový dezert

Přidat příspěvek k receptu Teplý švestkový dezert
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pracovní úrazy a nemoci z povolání

    Pracovní úrazy a nemoci z povolání

    Ať už vykonáváte jakoukoli pracovní činnost, téměř vždy vám hrozí větší či menší riziko úrazu, nebo i nemoci z povolání. Ne každý úraz, ke kterému dojde při výkonu zaměstnání, však musí být nutně posuzován jako úraz pracovní - např. úraz, který si zaměstnanec přivodí sice v práci, ale v důsledku své vlastní opilosti.

  • Co všechno kryje základní podoba cestovního pojištění?

    Co všechno kryje základní podoba cestovního pojištění?

    Všichni se v létě těšíme na dovolenou, ke které naše snahy směřovaly možná i celý předešlý rok, ne vždy však všechno dopadne tak, jak by mělo. Každým rokem během pobytu v zahraničí z různých příčin onemocní, těžce se zraní či zemřou stovky Čechů.




přidat nový recept