Tatarská omáčka

20 min | omáčka | česká kuchyně | recept zobrazen: 156606x
Tatarku snad známe všichni, ale zkuste si ji doma udělat sami.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Majonézu zředíme vínem a smetanou. Přidáme hořčici, nadrobno posekané bylinky, osolíme, osladíme, opepříme a okyselíme.

Jako bylinky můžeme použít sterilované hříbky, okurky, cibuli, petrželku, sardelky, citronovou kůru nebo třeba kapary.

Tatarskou omáčku podáváme podle chuti.

autor receptu:

Tatarská omáčka

Počet přidaných receptů: 639

Ingredience

Vaše cena 690 běžně 8700 Kč sleva 92 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Tatarská omáčka

Recept se nachází v 52 kuchařkách
majdasi
majka-kuchařka 699 receptů
Merina
štovka
Merina 798 receptů
kat.simk
Zálivky a dresinky 57 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Tatarská omáčka

Přidat příspěvek k receptu Tatarská omáčka
* Povinné pole

Soutěž o bestseller - Kuchařka pro dceru

Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".

  • Thajská masáž

    Thajská masáž

    Thajská masáž je popisována jako metodika práce s tělem na základě prvků akupresury a jógy. Je v ní obsaženo časté, dlouhé a procítěné protahování, díky tomu bývá lidově nazývána jógová masáž a také jóga pro líné.




přidat nový recept