Tatarská omáčka

20 min | omáčka | česká kuchyně | recept zobrazen: 157109x
Tatarku snad známe všichni, ale zkuste si ji doma udělat sami.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Majonézu zředíme vínem a smetanou. Přidáme hořčici, nadrobno posekané bylinky, osolíme, osladíme, opepříme a okyselíme.

Jako bylinky můžeme použít sterilované hříbky, okurky, cibuli, petrželku, sardelky, citronovou kůru nebo třeba kapary.

Tatarskou omáčku podáváme podle chuti.

autor receptu:

Tatarská omáčka

Počet přidaných receptů: 639

Ingredience

Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Tatarská omáčka

Recept se nachází v 57 kuchařkách
majdasi
majka-kuchařka 640 receptů
kat.simk
Zálivky a dresinky 57 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2 3325 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Tatarská omáčka

Přidat příspěvek k receptu Tatarská omáčka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept