Tatarská omáčka

20 min | omáčka | česká kuchyně | recept zobrazen: 157060x
Tatarku snad známe všichni, ale zkuste si ji doma udělat sami.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Majonézu zředíme vínem a smetanou. Přidáme hořčici, nadrobno posekané bylinky, osolíme, osladíme, opepříme a okyselíme.

Jako bylinky můžeme použít sterilované hříbky, okurky, cibuli, petrželku, sardelky, citronovou kůru nebo třeba kapary.

Tatarskou omáčku podáváme podle chuti.

autor receptu:

Tatarská omáčka

Počet přidaných receptů: 639

Ingredience

Vaše cena 2699 běžně 4907 Kč sleva 45 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Tatarská omáčka

Recept se nachází v 57 kuchařkách
majdasi
majka-kuchařka 619 receptů
kat.simk
Zálivky a dresinky 57 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2 3247 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Tatarská omáčka

Přidat příspěvek k receptu Tatarská omáčka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept