Taštičky z nudlového těsta plněné čerstvým sýrem a restovanou zeleninou s houbami

1 hod | hlavní chod | italská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 4535x
Recept na taštičky z nudlového těsta plněné čerstvým sýrem s restovanou zeleninou s houbami.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Vyválíme nudlové těsto natenko cca 1 mm. Polovinu zeleniny mimo špenátu povaříme a nasekáme najemno. Smícháme se žloutkem, čerstvým sýrem a parmazánem, dochutíme solí a pepřem.

Z těsta vykrájíme taštičky cca 8x8 cm, naplníme zeleninovou směsí, překryjeme druhou vykrojenou taštičkou a okraje stlačíme k sobě. Dáme do vroucí osolené vody vařit 3-5 minut.

Druhou část zeleniny pokrájíme na menší kostičky a orestujeme na olivovém oleji do měkka, před podáváním přidáme špenát a přidáme trochu vody. Osolíme a opepříme.

Při servírování na talíř dáme taštičky z nudlového těsta plněné čerstvým sýrem a přes ně položíme restovanou zeleninu.

Alakarte-cz autor receptu:

Taštičky z nudlového těsta plněné čerstvým sýrem a restovanou zeleninou s houbami

Počet přidaných receptů: 166

Ingredience

Vaše cena 1999 běžně 4525 Kč sleva 56 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
5
skvělý recept
5 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Taštičky z nudlového těsta plněné čerstvým sýrem a restovanou zeleninou s houbami

Recept se nachází v 92 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7388 receptů
vaskova.stk
Kuchařka 676 receptů
Krnovské slané pečení
veraricna
Krnovské slané pečení 1771 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Taštičky z nudlového těsta plněné čerstvým sýrem a restovanou zeleninou s houbami

Přidat příspěvek k receptu Taštičky z nudlového těsta plněné čerstvým sýrem a restovanou zeleninou s houbami
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Lepek - klady, zápory a příznaky intolerance

    Lepek - klady, zápory a příznaky intolerance

    Lepek je směs dvou bílkovin, gliadinu a gluteninu. Proto se mu říká též gluten. Nachází se v některých obilovinách, hlavně v pšenici, ale v menší míře také v žitu a ječmeni. Udává se, že čím více lepku a méně škrobu v obilí, tím kvalitnější mouka se namele. Těsto z této kvalitní mouky je pak pružnější. Množství lepku se měří podle závazné normy a udává se v procentech.

  • Senná rýma - příznaky, léčba a prevence

    Senná rýma - příznaky, léčba a prevence

    Senná rýma je pylová alergie. Jde o stav, kdy imunitní systém přehnaně reaguje na některé neškodné podněty, např. pylová zrna, prach, roztoče, zvířecí srst či některé potraviny.




přidat nový recept