Hovězí svíčková v medové marinádě.
3 lžíce | olej |
sůl | |
500 g | jablko |
100 ml | jablečný džus |
1 lžíce | hladká mouka |
1 kelímek | zakysaná smetana |
150 g | anglická slanina |
4 plátky | hovězí svíčková (150g) |
marináda | |
---|---|
1 lžička | sůl |
120 ml | bílé víno |
1 lžička | mletý barevný pepř |
na obalení | |
3 lžíce | med |
na ozdobu | |
kadeřavá petrželka nebo pórek |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena