Recept na hovězí pečené na zelenině a bylinkách.
omáčka | |
---|---|
lžička | cukr |
120 g | slanina |
sůl | |
1 plátek | máslo |
2 lžíce | ocet |
5 dkg | cibule |
10 dkg | celer |
1 lžíce | hořčice |
1 ks | citron |
20 dkg | mrkev |
5 dkg | petržel |
bylinky | |
2 dl | bílé víno |
mletý pepř | |
2 dl | smetana ke šlehání |
5 kuliček | celý pepř |
hovězí vývar | |
worcesterská omáčka | |
1 kg | maso hovězí zadní |
5 kuliček | celé nové koření |
podle potřeby | |
olej |
autor Marie Jandová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena