Sušenky z jemných ovesných vloček

1 h 15 min | cukroví | 4 porce | Ostatní kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 3206x
Zlatavé sušenky měkké uvnitř. Sušenky bez mléka, mouky, vajec. Recept vhodný i pro vegany.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Ovesné vločky zalijeme vlažnou vodou a necháme je stát zhruba hodinu. Poté ovesné vločky scedíme a necháme chvíli okapat.

Do okapaných vloček přidáme lžíci medu, případně melasy. Pak můžeme přidat cokoliv podle naší chuti. Výborná je kombinace dýňových semínek, slunečnicových semínek a rozinek. Lze dát opravdu cokoliv (mák, skořici, ořechy, kokos, kousky čokolády). Směs by měla být mírně řídká.

Směs na sušenky z ovesných vloček lžící rozdělujeme do silikonových formiček na muffiny. Do jednoho košíčku dáváme jednu polévkovou lžíci směsi.

Sušenky z jemných ovesných vloček pečeme na 200 °C, dokud nejsou sušenky pěkně zlatavé.

autor receptu:

Sušenky z jemných ovesných vloček

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce
Vaše cena 10799 běžně 22977 Kč sleva 53 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3
dobrý recept
6 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Sušenky z jemných ovesných vloček

Recept se nachází v 21 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů
terka.93
Koláče, buchty, dezerty 664 receptů
Cukroví od tety z Krnova
veraricna
Cukroví od tety z Krnova 2018 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Sušenky z jemných ovesných vloček

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Sušenky z jemných ovesných vloček
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Zdravotní pojištění cizinců

    Zdravotní pojištění cizinců

    Vzhledem k otevření hranic a vysoké pohyblivosti cizinců na našem území je otázka jejich zdravotního pojištění zcela patřičná a na místě. Více o zdravotním pojištění cizinců v dnešním článku.

  • Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Letošní zima nám dává pěkně zabrat. Kruté mrazy nejsou nic příjemného a tělo potřebujeme zahřát nejen pod vrstvou oblečení, ale také konzumací těch správných potravin. Které to jsou a v jaké podobě si je dopřát?




přidat nový recept