Šuhajdy

1 hod | dezert | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 26877x


Postup přípravy receptu

Ve vodní lázni za stálého míchání rozpustíme ztužený tuk s kakaem.

Poloviční dávku nalijeme do připravených papírových košíčků. Druhou polovinu smícháme s prosátým cukrem, ořechy, mlékem a rumem. Hmotu postupně nalijeme na vrstvu v košíčcích.

Šuhajdy dáme do lednice vychladnout a ztuhnout. Ztuhlé šuhajdy podáváme podle chuti.

autor receptu:

Šuhajdy

Počet přidaných receptů: 10

Ingredience

Vaše cena 199 běžně 4999 Kč sleva 96 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Šuhajdy

Recept se nachází v 92 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5962 receptů
myš1
recepty 4619 receptů
KDI
VARENIE_2 5323 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Šuhajdy

Přidat příspěvek k receptu Šuhajdy
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept