Šuhajdy

1 hod | dezert | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 29138x


Postup přípravy receptu

Ve vodní lázni za stálého míchání rozpustíme ztužený tuk s kakaem.

Poloviční dávku nalijeme do připravených papírových košíčků. Druhou polovinu smícháme s prosátým cukrem, ořechy, mlékem a rumem. Hmotu postupně nalijeme na vrstvu v košíčcích.

Šuhajdy dáme do lednice vychladnout a ztuhnout. Ztuhlé šuhajdy podáváme podle chuti.

autor receptu:

Šuhajdy

Počet přidaných receptů: 10

Ingredience

Kuchařky obsahující recept Šuhajdy

Recept se nachází v 94 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
myš1
recepty 4618 receptů
KDI
VARENIE_2 4247 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Šuhajdy

Přidat příspěvek k receptu Šuhajdy
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Kolagen v péči o pleť podle věku

    Kolagen v péči o pleť podle věku

    Denně a ze všech stran slyšíme z reklam na pleťové krémy alarmující upozornění na nezbytnost udržování pevné, zdravé a mladé pleti pomocí kolagenu. Co je vlastně kolagen? A proč je pro naši pokožku tak důležitý? V dnešním článku se dozvíte, jak správně pečovat o pleť v různých věkových kategoriích.

  • Tuřín - zelenina vhodná při redukční dietě

    Tuřín - zelenina vhodná při redukční dietě

    Tuřín je roky opomíjená kořenová zelenina napěchovaná vitamíny. Je to na pěstování nenáročná brukvovitá rostlina, jejím dalším pozitivem je absolutní mrazuvzdornost. Důvodů, proč byla roky odstrkovaná do pozadí, může být spousta. Kdysi byl tuřín jednou z hlavních potravin všech vrstev obyvatelstva.




přidat nový recept