Stehýnka tří chutí

1 hod | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 131324x
Recept vzniklý z fantazie, nudy a chuti po experimentu.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Připravíme si tři druhy marinád:

  1. 125 ml oleje smícháme se sójovou omáčkou a kořením na čínu.
  2. 5 lžic oleje smícháme s hořčicí, lžičkou soli, kořením na hranolky, kari kořením, česnekem a mletou paprikou.
  3. Do 4 lžic oleje vmícháme zázvor, staročeské koření a půl lžičky soli.
Vždy 4 ks stehýnek důkladně promícháme s marinádou, dáme do misky a necháme alespoň 3 hodiny v chladu uležet.

V předehřáté troubě pečeme odděleně podle chutí na 200°C 25 minut zakryté a 25 minut dopékáme odkryté.

Podáváme s pečivem a nebo s pečenými brambory s přelivem .

konvalinka autor receptu:

Stehýnka tří chutí

Počet přidaných receptů: 546

Ingredience

Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,2
dobrý recept
99 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Stehýnka tří chutí

Recept se nachází v 102 kuchařkách
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2627 receptů
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
KDI
VARENIE 8304 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Stehýnka tří chutí

Přidat příspěvek k receptu Stehýnka tří chutí
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept