Steaky z mladého divočáka se dají koupit ve vybraných masnách. Steaky jsou přes noc marinované v popsaném nálevu, klasicky upečené na ocelové pánvi s rastrovaným dnem.
1 kg | kýta z divočáka |
marináda | |
---|---|
6 listů | bobkový list |
400 ml | rostlinný olej |
2 dl | ocet 8% |
1 balíček | mletá sladká paprika |
1 lžíce | mletý černý pepř |
2 balíčky | koření na zvěřinu |
10 dkg | smíšené sušené houby |
autor doktor no
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena