Steak z tuňáka na tymiánu

15 min | hlavní chod | 2 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 11028x
Velmi jednoduše připravená ryba. Dopřejme si občas pořádný rybí steak! Recept zvládne každý.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Připravíme si dva vysoké steaky z čerstvého tuňáka, které omyjeme, osušíme a zakapeme citronovou šťávou. Máslo přepustíme.

Přepuštěné máslo rozehřejeme na nepřilnavé pánvi. Tuňákové steaky prudce osmahneme, stačí 1 - 2 minuty z každé strany, uvnitř by měl tuňák zůstat skoro syrový. Jinak bude ryba příliš suchá a ne tak dobrá. Až na pánvi osolíme a posypeme tymiánem - čerstvým či sušeným.

Steak z tuňáka na tymiánu naservírujeme na list salátu a podáváme s bramborovou kaší nebo jinak upravenými brambory.

Michy autor receptu:

Steak z tuňáka na tymiánu

Počet přidaných receptů: 2876

Ingredience

na porce
Vaše cena 4990 běžně 11980 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4
skvělý recept
13 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Steak z tuňáka na tymiánu

Recept se nachází v 35 kuchařkách
KDI
VARENIE 8305 receptů
VREGULI
JÍDLA Z RYB 268 receptů
zjirousek
Ryby 442 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Steak z tuňáka na tymiánu

Přidat příspěvek k receptu Steak z tuňáka na tymiánu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Odřeniny a strupy - jak bezpečně urychlit jejich hojení?

    Odřeniny a strupy - jak bezpečně urychlit jejich hojení?

    Léto je doba her, sportování a dalších venkovních aktivit. Vy a především vaše dítě tak určitě občas přijdete k nějaké bolavé odřenině, kterou je třeba ošetřit. Hojení a regenerace kůže může trvat celé týdny, kdy strup svědí a postižené místo celkově nevypadá vůbec dobře. Je však několik způsobů, na které můžete vsadit a celkový proces hojení urychlit.

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.




přidat nový recept