Šťavnaté karbanátky

30 min | hlavní chod | 2 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 5849x
Pikantní karbanátky bez mouky a strouhanky, které když se podaří uchovat usmažené do druhého dne, krásně se uleží. Jsou velice chutné a šťavnaté.
Komentáře receptu 11
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a v míse promícháme s ostatními uvedenými surovinami. Nejlépe přes noc necháme v uzavřené nádobě v lednici uležet, pokud se nám nechce čekat, tak alespoň minimálně jednu hodinu.

Ze směsi vytvarujeme 8 větších karbanátků, které na velké pánvi v rozehřátém oleji opékáme 7 minut z každé strany. Po opečení přendáme na papírovou utěrku nebo silnější ubrousek odsát přebytečný tuk.

Šťavnaté vepřové karbanátky můžeme podávat s pečivem, ozdobené kolečky cibule. Jsou dobré i s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

uška autor receptu:

Šťavnaté karbanátky

Počet přidaných receptů: 12

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,2
skvělý recept
10 hlasujících
  • Recept Šťavnaté karbanátky - pro zajímavost foto koření
  • Recept Šťavnaté karbanátky - na rozehřátém tuku smažíme po obou stranách dozlatova
  • Recept Šťavnaté karbanátky - z umíchané a odležené masové směsi vytvarujeme karbenátky
  • Recept Šťavnaté karbanátky - použité suroviny na karbanátky

Kuchařky obsahující recept Šťavnaté karbanátky

Recept se nachází v 153 kuchařkách
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2627 receptů
alča
Babča ALČA 1186 receptů
VREGULI
JÍDLA Z VEPŘOVÉHO MASA 250 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Šťavnaté karbanátky

Celkový počet komentářů u receptu: 11
  • koření sponecka 11.03.2012 14:07:33

    Děkuji všem za radu,koření jsem sehnala u nás v malém obchůdku kde mají všechny možné druhy koření,nikam jinam již nebudu chodit-cenově je výhodnější jak v supermarketech.
    Tak díky a ahojky.

  • uška
    koření Aztécký poklad uška 08.03.2012 18:41:03


    Koření kupuji v obchodním domě ve Zlíně.Je tam takový malý obchůdek a mají velice dobrý výběr.Takže neporadím,kde se dá jinak sehnat,ale pokuste se v google do vyhledavače zadat název a určitě nějaké kontakty budou k mání.Já jen pro představu ještě přidávám foto,jak toto koření vypadá.

  • KOŘENÍ klaun 08.03.2012 14:12:26

    Velmi mně mrzí že jste nepochodila u ANTONÍNA a proto posílám ještě jednu spolehlivou sdresu:
    www.rossk.cz, levnekoreni@email.cz, tel:725172072.
    Podívejte na web, případně je kontaktujte, je to též super firma, rádi poradí i poslouží a případně že sami nemají, tak odporučí kamsi, kde by to mohli mít.
    Přijemné pátrání.

  • koření sponecka 07.03.2012 19:50:19

    Tak děkujeme za radu,ale byla jsem na doporučené adrese u antonína-chyba koření nemá.....tak co teď,je možné zakoupit v obchodě??, Díky

  • KOŘENÍ klaun 07.03.2012 15:49:30

    Snad všechny druhy koření najdete u Antonína. www.koreniodantonina.cz. Nakupuji jen tam, rychlá a spolehlivá obsluha. Doporučuji.

  • Aztécký poklad - koření VAŠÍK 07.03.2012 13:22:32

    Kde se toto koření dá koupit ?Slyším to poprvé.

  • Aztécký poklad Uška 07.03.2012 05:09:24

    Úvodní strana - >
    Kořenící směsi
    Aztécký poklad
    koření - Aztécký poklad
    Nákup
    Název100g200g500g1000g
    Aztécký poklad45,-

    ks80,-

    ks160,-

    ks280,-

    ks


    Složení:
    Sůl (max.35%), koření (cibule, pepř, paprika, saturejka, řecké seno), zvýrazňovač chuti E 621, Vitamín B1.

    Popis:AZTÉCKÝ POKLADVšestranné použití na všechny druhy steaků, při rožnění a grilování, na zapečené vepřové plátky, do marinád, omáček a šťáv, vhodné i do zapečených brambor, těstovin, rýže, a dušené zeleniny. Já toto koření velice ráda používám a je i velmi dobré ho paličkou na maso zaklepat do masa a pak udělat jako minutku.

  • koření??? sponecka 06.03.2012 21:43:07

    prosím můžete určit koření-neznám ,,aztécký poklad,,
    děkuji

Celkový počet komentářů: 11
Nalezeno receptů: 11
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Šťavnaté karbanátky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept